Прийміть щирі вітання зі святом, що символізує любов і шану українців до захисників рідної землі, до тих, хто стоїть сьогодні на варті незалежності нашої молодої держави, - Днем захисника України.

Свято, яке відсьогодні ми відзначатимемо 14 жовтня, припадає у день святої Покрови Пресвятої Богородиці та в День Українського козацтва. І це не випадково, адже наші предки споконвіку шанували доблесть і героїзм захисників рідної землі, свято берегли і примножували традиції ратної справи. День захисника України по праву можемо називати народним святом, адже кожен із нас нині відстоює територіальну цілісність і суверенітет нашої держави: хто на передовій, під прицілом ворожих куль і снайперів, хто в тилу, самовіддано щодня працюючи на благо українського народу і країни.

Шановні воїни-захисники! Пишаємося вашою мужністю, високим патріотизмом, героїзмом та непохитною силою духу, які здатні зупинити наступ підступного ворога, що має сучасну і надпотужну зброю, та подолати будь-які перешкоди на шляху до миру в Україні.

З нагоди Дня Захисника України сердечно вітаємо усіх зі святом і бажаємо миру, міцного здоров’я, витримки, непохитної віри та надійного тилу. Нехай надихає нас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє немеркнуча сила ратного подвигу. А тим, хто віддав життя за свою Вітчизну, вічна пам’ять!

       

Ректорат

Профком

Студрада