Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери.

Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою людей, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри, впевненості у завтрашньому дні.

Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі.

Зичимо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у цій нелегкій справі. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи.

Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на нелегку, але щасливу долю.

Ректорат
Профком
Студрада