Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Дня науки!

Професійне свято науковців – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм та самовіддану працю професорсько-викладацького складу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Сьогодення ставить перед вищою школою чимало завдань, однак чи не найголовніше з них, – стимулювання розвитку наукових шкіл. Адже рівень розвитку університету, його авторитет та визнання в країні та світі визначаються саме науковим потенціалом. Ми по праву пишаємося досягненнями науковців нашого університету, які є джерелом розвитку майбутнього нації.

Прийміть слова глибокої вдячності за Вашу творчу, наполегливу, подвижницьку працю в ім’я розвитку навчального закладу та вітчизняної науки. Знайте, що з вами цей світ ставатиме кращим, адже саме науковці дають надію людству на подальший розвиток.

З нагоди свята зичимо Вам, шановні колеги, великого натхнення, невтомного прагнення до пізнання, процвітання та невичерпного оптимізму. Нехай успіхом увінчуються нові проекти та з легкістю підкорюються наукові вершини!

Ректорат
Профком
Студрада