Сьогодні відбулася серпнева конференція освітян міста, в якій взяла участь проректор з наукової роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, доцент Тетяна Кочубей. Від імені ректора університету, професора Наталії Побірченко та усього колективу вона привітала делегатів конференції та всіх присутніх з наступаючим святом Днем знань.


Слова вдячності керівництву та всьому колективу УДПУ за плідну й тісну співпрацю з дошкільними та загальноосвітніми закладами міста пролунали від начальника відділу освіти Уманського міськвиконкому Оксани Герасименко. На базі університету відбувається безліч заходів, адже наш вуз - це справжня лабораторія педагогічної майстерності.



На конференції відзначалось, що на освітян покладено надзвичайно відповідальне й почесне завдання – навчання і виховання молодого покоління, формування нової генерації громадян незалежної України. Саме вчителі передають молоді свої знання і навички, духовні цінності та національні традиції, свою енергію до творення і розбудови мирної, незалежної Української держави.

Пресцентр УДПУ