Відбулася робоча зустріч ректора УДПУ імені Павла Тичини, професора Олександра Безлюдного із народними депутатами України. Під час зустрічі голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тарас Кремінь, секретар Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Максим Поляков та член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносини Ігор Бриченко разом із ректором Олександром Безлюдним обговорили питання, які стосуються розвитку освітньої галузі в Україні та в регіоні, зокрема.

І ректор, і народні депутати розуміють, що зараз людей хвилюють питання забезпечення якості освіти, рівного доступу молоді до якісної освіти. Під час робочої зустрічі обговорювались проблемни щодо розбудови освітньої галузі, розвитку навчальних закладів. В нових економічних і соціокультурних умовах необхідні кардинальні зміни, спрямовані на підвищення якості і конкурентоспроможності освіти, прискорення інтеграції України у міжнародний освітній простір.

Вивчення проблемних питань периферійних вузів сприятиме більш детальному аналізу сучасного стану освіти Такий формат співпраці як робочі зустрічі посприяє налагодженню продуктивнішої співпраці та розвитку державної політики у сфері освіти.

Пресцентр УДПУ