00

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18 квітня 2017 року № 605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15 травня 2017 року за №620/30488 та наказу Міністерства освіти і науки України від 4 грудня 2023 року № 1472 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії» в лютому-квітні 2024 року було проведено перший тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

За умовами конкурсу рецензування конкурсних робіт проводилося двома незалежними членами галузевої конкурсної комісії за 100- бальною шкалою із наступним виведенням сумарного балу.

На конкурс надійшло 172 студентських наукових робіт із 50 закладів вищої освіти.

За результатами рецензування робіт, які надіслані для участі в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, запрошуються переможці І туру до виступу нa науковій конференції цього конкурсу, яка розпочнеться 24 квітня 2024 р. о 10 год. 00 хв. у форматі он-лайн.

Рейтинговий список (робота за шифром) оприлюднено за покликанням: http://surl.li/skkjs

Саме за результатами проведення наукової конференції з врахуванням результатів рецензування робіт будуть остаточно визначені переможець/переможиця та призери конкурсу.

Оголошення фінальних результатів конкурсу відбудеться 25 квітня 2024 р. об 11 год у форматі он-лайн.

Пресцентр УДПУ