19 липня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини стартувала подача електронних заяв для вступу на ОС Бакалавр.

Прийом заяв на бюджет та контракт триватиме до 18:00 (за київським часом) 31 липня. Традиційно подання заяв відбувається через е-кабінет вступника. 

У зв’язку з частими перебоями в електропостачанні вступникам не завжди вдається одразу належним чином сформувати електронний кабінет, подати заяви і встановити пріоритети. Саме тому в УДПУ працює інформаційно-консультаційний центру, фахівці якого надають підтримку абітурієнтам при оформленні документів (контактні телефони: 096-033-96-33 | 093-938-02-20 | 095-477-01-72). Також в університеті тривають творчі конкурси для вступу на бакалаврат на творчі, мистецькі та спортивні спеціальності.

Сьогодні ректор, професор Олександр Безлюдний особисто перевірив роботу приймальної комісії. 

Олександр Іванович завітав до кожної аудиторії, де розмістилися відбіркові комісії факультетів/інституту, поцікавився облаштуванням робочих місць, забезпеченням інформаційного супроводу. Ректор також перевірив готовність комп’ютерних мереж та обладнання до роботи під час вступної кампанії.

Приймальна комісія університету розмістилася на 1-му поверсі нового корпусу УДПУ за адресою вул. Садова, 26.

На інформаційних стендах перед входом у навчальний корпус розміщені правила прийому до УДПУ в 2024 році, телефони гарячої лінії, схема розміщення приймальної комісії університету.

Під час зустрічі із головами та представниками відбіркових комісій ректор наголосив, що від злагодженості, відповідальності та компетентності кожного члена приймальної комісії залежатиме успіх вступної кампанії, побажав усім плідної роботи і висловив впевненість, що вступна кампанія-2024 буде для УДПУ максимально результативною.

Миру і безпеки нам всім!

Разом до

Перемоги!

Пресцентр УДПУ