Останнім часом спостерігається негативна тенденція втягування спецслужбами рф неповнолітніх та молоді до протиправницької діяльності терористичного характеру, а саме: розповсюдження анонімних матеріалів про замінування об’єктів критичної інфраструктури, місць масового скупчення людей, закладів освіти, підпалів автотранспортних засобів ЗС України, об’єктів, що забезпечують функціонування залізничного транспорту тощо.

З метою протидії скоєнню злочинів терористичного характеру на території університету, а також протидії втягуванню студентів до протиправної діяльності на шкоду національним інтересам України, необхідно провести роз’яснювальну роботу серед студентів та співробітників університету, спрямовану на недопущення втягування у протиправну діяльність, пов’язану із надсиланням анонімних повідомлень терористичного характеру про замінування навчальних закладів, в т.ч. на замовлення спецслужб країни-агресора чи інші злочинні прояви.

У разі отримання інформації щодо можливих терористичних загроз, для  реалізації заходів з попередження та припинення протиправної діяльності, просимо невідкладно повідомляти чергового по Управлінню СБ України в Черкаській області за телефоном (0472) 37-92-44.

Протидіяти тероризму сьогодні повинен кожен. І робити це слід усім разом. Тому кожен з нас може і повинен знати алгоритм дій.

Ознайомитися із пам’ятками!!!

Пресцентр УДПУ