1

Проєкт єднання довкола української мови для всіх знавців та шанувальників солов’їної в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проходитиме на факультеті філології та журналістики в 407 аудиторії корпусу №3, за адресою Садова, 28, м.Умань об 11:00 за київським часом.

У День української писемності та мови до найбільшого україномовного флешмобу традиційно приєднаються мільйони українців по всьому світу. Авторкою тексту цьогорічного радіодиктанту національної єдності стала українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко, а читатиме його актор театру та кіно Олексій Гнатковський. До методичної роботи над радіодиктантом вже традиційно долучиться мовознавиця, докторка філологічних наук Лариса Масенко

Радіодиктант транслюватимуть:

Текст радіодиктанту національної єдності оприлюднять у понеділок, 30 жовтня, об 11:00 — на сайті Українського радіо та Суспільного Культура.

Диктанти на перевірку можна надіслати поштою або на e-mail:

  • паперові листи приймаються на адресу Київ, 01001, вул. Хрещатик, 26; важливо, щоб гриф дати надсилання бувне пізніше ніж 29 жовтня.
  • або сфотографуйте чи відскануйте текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) і надішліть його на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.листи приймаються до 11:00 30 жовтня.

Пишемо радіодиктант національної єдності разом!

Пресцентр УДПУ