Бажаєте отримати диплом європейського зразка? Вікрити для себе нові можливості і перспективи? Відтепер мрія стала ближчою! Інститут європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича у місті Гнєзно в рамках угоди з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини розпочинає набір студентів на навчання у магістратурі за напрямом «Європейська комунікація». Після закінчення першого семестру студенти мають можливість обрати одну з трьох спеціалізацій: управління закладами культури, європейська освіта, медіазнавство.

Термін навчання 2 роки. Вартість навчання складає 700 євро на рік; проживання у висококомфортабельному гуртожитку – 300 злотих (≈ 70 євро) на місяць в двомісній кімнаті та 400 злотих (≈ 95 євро) – у одномісній кімнаті.

Для студентів, які мають високі досягнення у навчанні та суспільно-громадській роботі є можливість отримання стипендії від президента міста Гнєзно Яцека Ковальського у розмірі 400 злотих на місяць.

За детальною інформацією щодо вступу звертайтеся звертайтеся на кафедру іноземних мов УДПУ до Заболотної Оксани Адольфівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та у Польський культурно-освітній центр (113 ауд. нового корпусу) до Кузан Катерини Юзефівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Пресцентр УДПУ