Міністерство освіти і науки України провело для закладів вищої освіти презентацію візії та плану дій із впровадження Єдиної міжвідомчої інформаційної системи (Єдина система) щодо набору іноземних вступників до закладів вищої освіти.

Проректор з міжнародних зв’язків та європейської інтеграції Володимир Миколайко, завідувачка відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська та начальниця відділу міжнародних зв’язків Анастасія Богуш 23 липня відвідали презентацію прототипу візії та плану дій по впровадженню експериментального проєкту щодо організації набору до закладів вищої освіти і навчання (стажування) іноземців та осіб без громадянства.

Презентацію провели заступник Міністра з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко, заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький та директорка державного підприємства «Український державний центр міжнародної освіти» Олена Шаповалова.

Головна мета Єдиної системи – прозорий процес вступу іноземців та осіб без громадянства до українських закладів вищої освіти.

Читати детальніше.

Пресцентр УДПУ