На факультеті філології та журналістики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася зустріч із успішною освітянкою, майстринею пера і слова Валентиною Новак.

Валентина Вікторівна, щиро залюблена в Уманський край, захопила слухачів унікальними історіями перебування відомих персоналій у рідному нам місті. Залаштунки створення, центральні персоналії, особисте ставлення до певних епізодів, – ось чим люб’язно із слухачами поділилася авторка першої книги із циклу «Вони в Умані». 

Детальніше на сайті

Щира атмосфера зустрічі, представлена до уваги присутніх виставка-продаж книг й запропонована автограф-сесія навіювала бажання ліпше пізнати й глибше осягнути таємниці уманського краю, для когось – рідного з дитинства, для інших – обраного обіймами власної долі в юному чи зрілому віці.

Студентська молодь, викладачі-філологи, історики, мистецтвознавці прониклися натхненною задумкою Валентини Вікторівни вивчати та популяризувати неповторну культурну спадщину міста Умань із принадними історичними місцями та незбагненними до кінця загадками.

Глибока подяка нашим славним воїнам, що боронять рідний край, дорослих і дітей від огидної навали московитів. Низький уклін захисникам і захисницям, котрі полягли за наш спокійний сон, за нашу можливість бачити весну і блакитне небо.

Усім нам віри у свої сили, божого благословення, якнайшвидшої перемоги над ворогом й миру в Україні!

Пресцентр УДПУ