11 травня студенти, викладачі та співробітники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі із проректором із науково-педагогічної роботи Наталією Ревнюк долучилися до загальноміських урочистостей з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

Почесну місію підняття Прапора Європейського Союзу виконав студент ІІ курсу факультету фізичного виховання, майстер спорту України з веслування, багаторазовий призер чемпіонатів та кубків України, член національної збірної команди з веслування, учасник чемпіонату світу та Європи Владислав Мегесь.

Гордо майорять державні символи нашої держави та Європейського Союзу як символи єдності, нового початку, вільного та успішного шляху. Та важливо пам’ятати, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас, і ми – частина Європи. Нам, українцям, необхідно продовжити гідний поступ у майбутнє із європейськими країнами, із такими близькими нам по духу цінностями.

Пресцентр УДПУ