Ось і прийшов на нашу Землю Новий 2013 рік. Хоч зимові святкові дні саме у розпалі, та перед старшокласниками стоїть досить нелегке завдання - до літа вони повинні обрати той єдиний навчальний заклад, де вчорашні школярі зможуть здобути міцні знання та отримати путівку в життя.

Двері Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини завжди відчинені для молоді, яка бажає отримати якісну вищу освіту, всебічно розвиватися, набувати практичного та життєвого досвіду. На сьогодні вибір на користь УДПУ зробили понад 7 тисяч студентів: на 12 факультетах, що об'єднані в 4 навчально-наукові інститути, ведеться підготовка бакалаврів, спеціалістів та магістрів для різних галузей. Навчання проходить за майже 30 спеціальностями. Зазначимо, що окрім педагогічного, тут ви зможете здобути фах, який знадобиться вам для роботи у галузях технологічної та професійної освіти, туризму, готельно-ресторанної справи, комп'ютерних технологій, маркетингу, управління навчальним закладом.


В університеті мають змогу отримати освітні послуги й громадяни інших держав. Студенти університету можуть стажуватися в найпрестижніших навчальних закладах Європи, а також мають можливість пройти військову підготовку та отримати первинне офіцерське звання, що в подальшому розширить сферу працевлаштування. Діють підготовчі курси, які значно збільшують шанс абітурієнтів вступити до ВНЗ.

А про те, що вступати потрібно саме до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, переконують ще й такі аргументи: саме тут ви зможете отримати знання від найкращих викладачів, саме тут ви станете фахівцем своєї справи, саме тут ви зможете знайти справжніх друзів, саме тут ви дізнаєтесь, що таке справжнє студентське життя, саме тут ви зрозумієте, що найкращі роки вашого життя - це роки навчання в Уманському державному педагогічному університеті.

Прес-центр УДПУ