На початку грудня здобувачі вищої освіти та професорсько-викладацький колективи історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини   підготували захід, приурочений Міжнародному Дню волонтера, на який були запрошені представники волонтерських організацій міста та Центру культури і дозвілля УДПУ імені Павла Тичини «Гаудеамус».

В.о. декана історичного факультету професор Ольга Скус, привітала присутніх зі святом, та оголосила хвилину мовчання за загиблими українськими військовослужбовцями та волонтерами внаслідок збройної агресії рф проти України.

Керівник волонтерського центру факультету «Історики для Перемоги» Лариса Фицик  розповіла присутнім про історію волонтерського руху на факультеті, співпрацю з волонтерськими організаціями міста, діяльність студентів та викладачів, спрямовану на підтримку ЗСУ, та подякувала їм за допомогу та активну громадянську позицію.

На сьогодні,112 студентів та випускників факультету захищають нашу Батьківщину від рашиської агресії.

Після його завершення студенти передали усім чотирьом волонтерським центрам виготовлені власноруч окопні свічки, маскувальні сітки, а також закуплені засоби від гризунів, грілки для рук та тіла, сухі душі та смаколики.

Бажаємо здоров’я вам і вашим родинам, шановні волонтери.

Працюємо і надалі заради нашої спільної Перемоги!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Пресцентр УДПУ