Дорогі першокурсники! Залишивши всі хвилювання позаду, ви вийшли на старт незвіданої дороги, яка не лише дасть можливість стати справжнім спеціалістом в обраній сфері, але й відкриє безліч засобів, з допомогою яких можна майстерно відточити свою особистість.

Попереду на вас чекає цікаве студентське життя. Проте, щоб воно було ще й продуктивним, необхідно проявити самостійність, організованість, ініціативність та бажання вивчати себе та власні можливості. З цією метою практичний психолог Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Світлана Бобриньова розробила спеціальний журнал «STUDWAY STULE».

Журнал доступний для завантаження. Його можна використовувати як для ознайомлення, так і для більш глибокої роботи над собою. Рекомендації розміщені в ньому будуть корисними для ефективної організації власного життєвого простору та формування позитивного образу студентського життя.

Ми знаходимо в житті лише те, що самі вкладаємо в нього. Тож нехай ваші пошуки увінчаються лише достиглими та соковитими плодами власної наполегливої праці!

Пресцентр УДПУ