«Поезія – це завжди неповторність,
Якийсь безсмертний дотик до душі».

Саме ці слова Ліни Костенко вже вкотре зібрали шанувальників літератури історичного факультету. Нещодавно студенти та викладачі зустрілися на другому засіданні любителів літератури.

Вечір розпочався із вступного слова декана історичного факультету, професора Тетяни Кузнець, яка розповіла про роль літератури в своєму житті та продекламувала один із своїх улюблених віршів. Приємним подарунком для студентів стала участь у літературному вечорі викладачів. Анатолій Карасевич, Ольга Скус, Олена Богачик із трепетом душі ділилися власними віршами.


Естафету перейняла молодь. Поділитися літературними вподобаннями та власним творчим набутком прийшли понад 20 студентів факультету. Як з’ясувалось, історичний факультет просто переповнений талановитими людьми, не байдужими до поетичного слова. Викладачі із захопленням слухали творчі проби пера своїх вихованців. Багатогранність та зрілість творів просто вражала!





Організаторам літературного вечора вдалося створити надзвичайно теплу атмосферу. В аудиторії панували натхнення та одухотвореність, а в повітрі літав аромат поетичного слова, з присмаком терпкого чорного чаю. Душу переповнювало задоволення, а серце - радість, зароджуючи нестримне бажання творити, творити щось нове. Літературний вечір – це не лише змога презентувати свої вірші зацікавленій аудиторії, але й можливість почерпнути натхнення, знайти нових друзів, познайомитися з творчістю викладачів та просто приємно провести час в колі однодумців.


Пресцентр УДПУ