19 жовтня студенти та викладачі мистецько-педагогічного факультету спеціальності «Образотворче мистецтво» побували у старовинному культурному центрі України – Львові. Це місто-легенда, сповнене таємниць… Місто, у якому кожна будівля – історична пам’ятка! Місто привітних, усміхнених жителів, у якому готують найсмачнішу каву!


У програмі подорожі було ознайомлення з навчальною базою Львівської національної академії мистецтв, музеєм дипломних робіт випускників, експозицією картинної галереї, відомими архітектурними і скульптурними пам’ятками старовинного міста, зокрема, палацом Потоцьких, оперним театром, соборами і храмами…





Щиро вдячні проректору з науково-педагогічної роботи академії мистецтв – професору Ігорю Голоду, завідуючій музеєм дипломних робіт Олені Пронишин за допомогу в організації цікавої та змістовної екскурсії! Окремо хочеться подякувати профспілковому комітету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та його голові Олександру Осадчому за надану матеріальну підтримку, яка допомогла здійснити нашу мрію!

Набравшись позитивних вражень, стомлені, але щасливі, ми повернулись до рідного міста.