Ви чули? Ви бачили? Якщо ні - шкода... Бо у нас самих перехопило дух від феєричного старту Тижня студента в УДПУ, до якого готувались усі, якого чекали як «новорічного вогника»…Програма Тижня настільки насичена розмаїттям подій, що сумувати студентам ніколи. Кожен день – День студента! Звісно, всі чекали Гала-концерту( як подарунок від першокурсників) - яскравого і цікавого шоу талантів. І це їм вдалося на славу.

Апогеєм концерту став розіграш студентської супер-Лотереї. Чому супер? Та тому, що такого у нас ще не було, і впевнені, ми перші, хто був і організатором, і учасником, і свідком такої події в університеті. В яскраво прибраній залі, у цьому радісному і шумному товаристві – кожен з нас відчував себе в родинному колі. Адже вперше в історії університету (а мабуть і міста!) Лотерея з цінними подарунками власними коштами від ректорату університету викликала справжній фурор серед студентства. І мрії багатьох збулися , тут все залежало лише від удачі - хто витягне щасливий номерок... Студенти теж раділи один за одного, адже не кожен день їм випадає нагода отримати сюрприз від ректора – планшет чи мультиварку, чи Сертифікат на безкоштовне харчування у студентський їдальні протягом місяця. Зашуміли. Загуділи. Зраділи! Позитивна напруга у залі зростала.


Щасливі студенти отримували подарунки від проректорів, було багато цінних і цікавих речей – і праски, і акустичні системи, і флешки, і годинники та багато іншого технічного та комп`ютерного приладдя. Кожен декан теж обирав щасливий номер для студента свого факультету. Студент-фізкультурник радів спальному мішку, студент-фізик навушникам, комусь попалась безпровідна клавіатура і мишка , комусь електрочайник, поповнення на телефон, безліч флешок найшли своїх власників і так далі. Після оголошення «везунчиків» у залі лунало лише – Ур-ра! Ух-ти! Класно! Оплески, оплески, оплекси і щасливі посмішки усіх! Ведучі, які прекрасно справились зі своїм завданням, лише встигали вітати ощасливлених учасників розіграшу.




Звертаючись до студентства, ректор університету Наталія Семенівна Побірченко щиро привітала усіх з Днем студента, подякувала за чудовий концерт та відзначила: «Констатуємо факт – так! дарувати подарунки це приємніше, ніж їх отримувати. Адже відчуваєш подвійне задоволення – за людину, яка стає трохи щасливішою саме сьогодні. Я – завжди з вами, мої дорогі студенти!»

Спасибі ректорату університету, всім, хто був причетний до цього родинного святкового зібрання, всім, хто дарував тепло своїх сердець.

Тиждень студента в нашому університеті триває…Попереду ще безліч яскравих подій. Приходьте – і Ви станете свідком чогось цікавого і неординарного, а можливо захочете стати учасником і проявите свою креативність. Ми не проти. Запрошуємо! І не кажіть, що не чули…

А хто пропустив Подію Тижня та хоче на власні очі все побачити – заходьте в гості у нашу фотогалерею і дивіться фото-цікавинки тут. І не кажіть, що не бачили…


Відділ виховної роботи УДПУ