Нещодавно в нашому університеті при активній підтримці ректорату, деканів факультетів української філології, початкової, дошкільної та корекційної освіти, розпочав роботу центр лінгводидактики, який очолює доктор педагогічних наук, професор Лідія Мамчур.



Діяльність науково-методичного центру передбачає залучення представників всіх ланок освіти до дослідження проблем поетапного формування національно-мовної особистості майбутнього громадянина України засобами мови. Така непроста робота потребує і технічних засобів навчання, а саме комп’ютерної техніки. Саме такий подарунок від Черкаської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, за дорученням її голови Ольги Жолдак люб`язно передала ректор університету, професор Наталія Побірченко, яка є членом президії Черкаського обкому працівників освіти і науки. Ректор звернулася до працівників центру з найтеплішими побажаннями успішної діяльності та словами подяки за невтомну працю, завдяки якій було створено центр. Також слова подяки за розуміння, сприяння і допомогу пролунали на адресу адміністрації від керівника центру, професора Лідії Мамчур.





Сподіваємось, що завдяки технічному оснащенню та об'єднаним зусиллям колективу, науково-методичний центр повсякчас розвиватиметься і вийде на такий рівень, щоб найближчим часом стати найкращим в Україні.

Пресцентр УДПУ