Чудовий сюрприз вихованцям Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» зробили студенти, аспіранти та викладачі природничо-географічного факультету УДПУ. Відвідавши заклад з ініціативи співробітників науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта», вони привітали працівників та їх вихованців зі святами. Діти одержали у подарунок альтернативні новорічні ялинки, виготовлені студентами нашого університету, адже у щільному ряду Новорічних та Різдвяних свят вони не переставали надіятись на диво. Щира надія у серцях хлопчиків та дівчаток, що у новорічні свята чудеса обов’язково стаються, і цього разу підтвердилася реальністю.

Одержавши альтернативні новорічні ялинки, вони із цікавістю їх розглядали. Захоплення маленьких підопічних дитячого будинку викликав оригінальний сніговий, створений із 150 пластикових стаканчиків. А гості із радістю з вихованцями Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» водили хороводи біля новорічної ялинки.

Такий захід відбувся вже вшосте. Природничо-географічний факультет підтримує власну ініціативу, що стала вже традицією – дарувати дітям вироби, відібрані на щорічній виставці альтернативних ялинок.

Пресцентр УДПУ