У виставковій залі Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» 8 березня відбулося відкриття персональної виставки живопису кандидата педагогічних наук, доцента, в.о. завідувачки кафедри образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Ольги Музики.

«Подих весни» це вже не перша персональна виставка мисткині, але, як і попередні, вона відзначається своєю оригінальністю і неповторністю.

На виставці представлено близько 60 робіт, виконаних у різних техніках: пастель, гуаш, акварель, олія. Це пейзажі, натюрморти, які несуть енергію сонця, добра, позитиву, надії й віри – все те, що так потрібно кожному з нас сьогодні!

Привітати художницю з такою знаковою подією у творчому житті прийшли рідні, друзі, колеги, студенти, випускники різних років, а також ті, хто цінує і розуміє світ мистецтва!

Детальніше на сайті

Запрошуємо на зустріч із весною у виставкову залу ДІАЗ «Стара Умань» за адресою вул. Небесної Сотні, 31 упродовж місяця!

Як зазначила художниця, ця виставка – подяка життєвій стійкості, мужності незламних українців, Воїнів Світла! І зараз, коли Україна переживає найтрагічніші часи своєї історії, важкою ціною виборюючи право на існування, неймовірно хочеться, щоб нарешті закінчився цей довгий лютий, і в кожне зболіле серце прийшла весна!

Пресцентр УДПУ