В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась першість вузу серед студентів з боротьби. У спортивній залі зібралися вболівальники 25 борців з різних факультетів. Під час запеклих змагань борці показали високий рівень спортивної майстерності, волю до перемоги та здоровий дух.

Після напруженої боротьби призові місця посіли найкращі. У ваговій категорії до 70 кг І місце виборов Євген Кірнос, ІІ місцеАслан Лорсанов (факультет фізичного виховання), ІІІ місцеВіктор Сич (факультет професійної та технологічної освіти).

У ваговій категорії до 75 кг І місце завоював Олег Дерейчук (природничо-географічний факультет), ІІ місцеВладислав Рудник, ІІІ місцеХанжар Абдурашидов (факультет фізичного виховання).

У ваговій категорії до 80 кг І місце здобув Костянтин Кучерявий, ІІ місцеНепест Джепаркулов (факультет фізики, математики та інформатики), ІІІ місце –  Максим Коваленко (факультет фізичного виховання).

У ваговій категорії до 90 кг І місце добився Азамат Османов, ІІ місце Владислав Мошенський (факультет фізичного виховання), ІІІ місце –  Дмитро Мазурик (історичний факультет).

Показово, що серед призерів є іноземні студенти. Нагадаємо, що під час візиту в УДПУ Надзвичайного і Повноважного Посла Туркменістану в Україні та Молдові Нурберди Аманмурадова відбулася його зустріч із студентами. Посол закликав своїх співвітчизників більше і предметніше займатися наукою та спортом. Наступного року в Туркменістані відбудеться олімпіада, і Нурберди Аманмурадов висловив сподівання, що участь у ній візьмуть його співвітчизники — студенти факультету фізичного виховання УДПУ.

Тож побажаємо борцям наполегливості, терпіння, наснаги, нових перемог та звершень на спортивній арені!

Пресцентр УДПУ