З метою налагодження тісної співпраці та на виконання угоди про співробітництво Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з Таджицьким державним педагогічним університетом імені Садриддіна Айні 14 травня відбулася онлайн-конференція, метою якої було презентувати наукову та освітню діяльність університетів.

В конференції взяли участь декани факультетів обох університетів та заступники деканів з міжнародної діяльності. Модераторка зустрічі – начальниця відділу міжнародних зв’язків Анастасія Богуш.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко, висловивши сподівання, що двостороння угода між університетами послугує в подальшому основою для довготривалого співробітництва в напрямку розробок спільних наукових досліджень та наукової діяльності, академічного обміну студентами та викладачами.

Під час конференції учасники презентували напрацювання факультетів, ділилися досвідом та окреслили плани на майбутню співпрацю.

Пресцентр УДПУ