Шановні науковці! З 1 червня 2016 року оголошено проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Її мета - заохочувати науковців та винахідників до створення інноваційного продукту.

Премія КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій заснована Урядом у 2012 році і є другою за значимістю після Державної премії України в галузі науки і техніки.

Відповідно до Положення про Премію до участі у конкурсному відборі приймаються роботи, результатом яких є реалізовані вагомі інноваційні проекти, їх результати мають бути застосовані на практиці не менше ніж за рік до дати їх висунення на здобуття Премії та широко впроваджені у виробництво.

З умовами проведення конкурсу, вимогами до оформлення документів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України (www.mon.gov.ua) у розділі «Головна», «Діяльність», «Наука», «Премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій», підрозділі «Нормативні акти» (http://mon.gov.ua/activity/nauka/premiya-kmu/)

Кінцевий термін подання заявок - 1 серпня 2016 року.

 

Вимоги до оформлення документів

Положення про Премію

Пресцентр УДПУ