Вчора в Уманському державному педагогічному університеті імені Пала Тичини відбулись вибори голови студентської ради. Процедура виборів була витримана строго у рамках чинного законодавства (керуючись Положенням про студентське самоврядування та на виконання ст. 40 Закону України «Про вищу освіту»).

На електронну скриньку голови ЦВК (голова – Наталія Сидоренко) надійшли заяви від двох претендентів. Таким чином, у бюлетені для таємного голосування було внесено кандидатури на посаду голови студентської ради УДПУ – студентки 3 курсу факультету дошкільної та спеціальної освіти, випускниця академії молодіжного лідера Катерини Нестерової та студентки-магістрантки факультету соціальної та психологічної освіти Катерини Чупіної, яка упродовж минулого навчального року очолювала студентську раду університету.

Центральна виборча комісія забезпечила проведення прямих таємних виборів, які відбулися на 12-ти виборчих дільницях (на всіх факультетах та у НН інституті) та здійснила підрахунок бюлетенів для голосування. Згідно підрахунку голосів ЦВК прийняла і затвердила рішення: головою студентської ради університету обрано Катерину Чупіну.

Вітаємо Катерину з переобранням! Бажаємо творчої енергії та натхнення, невпинного руху вперед, підтримки та розуміння в колі студентів, мобільної та злагодженої роботи у команді однодумців! Упевнені, що молодечий запал та творча енергія очолюваного органу самоврядування будуть спрямовані на розвиток університету.

Пресцентр УДПУ