Напередодні Міжнародного дня студента, за рішенням президії Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України проведено фестиваль творчості «Студентський калейдоскоп - 2017», що відбувся у святковій залі обласного Будинку вчителя.

Фестиваль пройшов в теплій атмосфері творчого піднесення і єдності студентства вищих навчальних закладів області в любові до української народної пісні й танцю. Студентські самодіяльні колективи показали широку палітру своєї мистецької творчості й таланту і подарували незабутні щасливі миттєвості глядачам.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини  на фестивалі представляли учасники народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» (керівник – Сергій Куценко) та тріо «Serbian star» у складі у складі Йована Дрманича, Александра Джерджовича, Дарко Марковіча.

Голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак привітала учасників і гостей фестивалю з наступаючим Міжнародним днем студента – святом молодості й романтики та вручила Подяки обласного комітету Профспілки вищим начальним закладам області і подарунки учасникам фестивалю.

Пресцентр УДПУ