Новий сезон КВН стартував! 13 та 14 листопада для усіх бажаючих випала чудова нагода подивитися на найвеселіших та найкмітливіших студентів нашого університету, бо у ці дні проходили відбіркові ігри команд КВН для участі у фінальному змаганні на Кубок ректора.

Учасники продемонстрували високу якість підготовки до гри та щиро розвеселили усіх присутніх влучними жартами та майстерною акторською грою. Атмосфера була надзвичайно позитивною як на сцені, так і у залі.



Команди продемонстрували вищий пілотаж: публіка в залі сміялась і аплодувала. Гра в КВН – справа цікава, корисна і весела! Взагалі в університеті КВН набув форми пандемії - захопив не лише студентів старших курсів, але й першокурсників. КВН - "спосіб життя" для активних, амбітних і талановитих студентів. Під час ігор можна спостерігати фестивальну ейфорію, але ігри, на жаль, спливають дуже швидко.



За результатами двох ігор до фіналу увійшли найкращі команди: «Істфак» (історичний факультет), «Зекономили» (економічний факультет), «Каркаде» (збірна факультетів фізичного виховання та соціально-психологічної освіти), «Бідна Настя» (збірна економічного та технолого-педагогічного факультетів). Окрім цього, згідно рішення журі, ще одна команда була відібрана до фіналу – «Тихіше, пара» (фізико-математичний факультет).



Хочеться подякувати командам за подаровані емоції. В усіх командах КВК, як у кожної спілки людей за інтересами, складаються власні закони, традиції та звички. Та й життя на таких масових заходах, як університетські ігри КВН, наповнене цікавими подіями та розвагами. Бажаємо командам налаштуватися на гру і гарно виступити у фіналі.

Пресцентр УДПУ