Кохати і бути коханою, займатися цікавою справою, мріяти і йти до мети, спілкуватися з друзями!!! Здається, що ще треба молодій людині, яка тільки пізнала життя. Якщо цього прагнути, то все здійсниться. Але хвороба – це те, що руйнує і вбиває!!!

Дорогі друзі! Дочці нашої колеги, завідувача кафедри географії та методики її навчання Оксани Браславської, 20-річній Насті Тімець терміново потрібна допомога на лікування (діагноз: гостра лімфобластична лейкемія (рак крові)).


Ця дівчина багато в житті досягла завдяки глибокій внутрішній силі, цілеспрямованості, любові до навколишнього світу. По-дитячому наївна, обіймаючи улюблену м᾽яку іграшку, і, разом з тим, по-дорослому рішуча в прийнятті важливих рішень, Настя змогла після навчання в школі вступити на бюджет і провчитися два курси в КНУ імені Тараса Шевченка, не забуваючи про своїх батьків, маленького братика, який тільки-тільки навчився говорити. Вона будувала життєві плани, які нічим не відрізнялись від планів звичайних людей усієї планети.

Але хвороба різко обірвала всі її починання, відсунула реалізацію мрії і, найголовніше, поставила під сумнів саме ЖИТТЯ! Сім᾽я, рідні, близькі, друзі – всі підключилися до лікування, але цього замало. Родині необхідно близько 100 тис. доларів, аби подарувати Насті надію на одужання.

Не будьмо бездушними до чужого горя. Ми живемо у дуже важкі часи, але Господь посилає нам стільки випробувань, скільки ми можемо витримати.

Для тих, хто хоче і може допомогти, банківські реквізити, які є достовірними тільки на цій сторінці: 5168742352688117 Приват Банк (гривня) (Браславська (Тімець) Оксана Володимирівна -мама Насті).

Дякуємо всім!

Пресцентр УДПУ