У Науковій бібліотеці УДПУ відбулася творча зустріч науковців нашої альма-матер зі студентами - представниками студентського наукового товариства університету та бібліотекарями. Зустріч проходила у теплій, дружній та невимушеній обстановці.

Науковці – люди творчої праці, досягненнями яких ми цілком справедливо пишаємося, і на яких покладаємо великі сподівання. Їх діяльність є символом духовної свободи та розвитку особистості, адже власним прикладом вони довели, що потрібно постійно рухатись вперед, сміливо крокувати дорогою життя, не боятися перешкод, вірити і досягати успіху.


Запрошена на зустріч доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки, проректор з науково-педагогічної роботи Тетяна Кочубей наголосила, що наукова діяльність відкриває безліч дверей і напрямків для розвитку, робить життя цілеспрямованим, а захоплення наукою допомагає певною мірою реалізувати себе. Тетяна Дмитрівна розповіла присутнім про свій шлях пізнання, досягнення та просто людські відчуття, які доводиться переживати кожній людині протягом творчого пошуку.

Продовжили розповідь науковці, для яких Тетяна Дмитрівна стала наставником і науковим керівником, серед яких кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти, заступник декана з навчальної роботи факультету дошкільної та корекційної освіти Ольга Бутенко, аспірант, викладач кафедри дошкільної педагогіки та психології, декан факультету суміжних професій Ольга Майструк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти, заступник декана з виховної роботи факультету дошкільної та корекційної освіти Інна Бабій. Голова студентського наукового товариства Лариса Сауляк від імені студентства заявила, що наукова діяльність молоді спрямована на успішний розвиток університету, забезпечення його високого рейтингу серед ВНЗ України, розширення міжнародного співробітництва


Учасники зустрічі щораз наголошували на значимості книгозбірні у розвитку науки, що особливо приємно було чути працівникам бібліотеки. Тому на завершення заходу слова вдячності всім присутнім за визнання роботи колег висловила директор Наукової бібліотеки, кандидат філологічних наук, доцент Тетяна Григоренко.


Пресцентр УДПУ