Студенти нашого університету досягли чергових перемог з веслування на байдарках і каное на командному чемпіонаті України, який відбувся в місті Полтава за участю 29 команд, що представляли 23 регіони України.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк, Владислав Карнаух, Наталія Мельник, Микола Чаплоуцький – студенти факультету фізичного виховання, Богдан Жовтюк – студент НН інституту економіки та бізнес-освіти.

В особистому заліку Владислав Мегесь та Олександр Гарань здобули золоту медаль чемпіонату України у заїзді байдарок-двійок на дистанції 500 м, а Юлія Юрійчук здобула бронзову медаль у заїзді байдарок-одиночок на дистанції 500 м.

Завдяки злагодженому виступу всієї команди у командному заліку Черкаська область посіла 9 місце серед 29 команд.

Вітаємо спортсменів та тренерів з гарним результатом і бажаємо міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги.

Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого університету, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Пресцентр УДПУ