Вже не перший рік cтуденти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини беруть участь у Інтернет-олімпіаді з англійської мови та фізики (математики). Її проведення відбувається завдяки співпраці з такими провідними навчальними інституціями України як Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Луцький національний технічний університет, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, Державний університет телекомунікацій, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

Цього року учасниками олімпіади від нашого університету стали першокурсник Дмитро Зубицький, другокурсниця Олена Слободяник (англійська мова і математика) та студентка другого курсу Анна Павленко (англійська мова і фізика).

Конкурсанти Інтернет-олімпіади випробовували свої знання, виконуючи завдання зі слухання тексту англійською мовою, читання, граматики та написання твору. Приємно відзначити, що наші студенти виявились серед переможців. Олена Слободяник виборола третє місце в олімпіаді з англійської мови і математики, а Анна Павленко - третє місце в олімпіаді з англійської мови і фізики.

Вітаємо із перемогою і бажаємо подальших успіхів у навчанні!

Пресцентр УДПУ