Два спортсмени Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у цих змаганнях — Василь Кабак та Сергій Ільченко взяли участь у відкритому турнірі з багатоповторного жиму BALTA IRONMU TANTS, який відбувся у місті Балта Одеської області. По суті, ці змагання були початком нового сезону для важкоатлетів України.

Приємно, що старт нового сезону для наших спортсменів виявився успішним. Вони боролися за перемогу із сильними учасниками турніру з Києва, Кам’янець-Подільського, Умані, Вінниці, Одеси та Балти. Свої сили перед Чемпіонатом України приїхали перевірити багато кваліфікованих спортсменів — кандидатів у майстри спорту, майстрів спорту, майстрів спорту міжнародного класу, рекордсменів України.

Продемонструвавши чудову техніку та показавши гарний результат, І місце у номінації штанги 55 кг виборов студент факультету фізичного виховання Василь Кабак. Своїм виступом він підтвердив звання кандидата в Майстри спорту України.

У найважчій номінації (штанги 100 кг) із результатом 54 повторення І місце посів Майстер спорту міжнародного класу Сергій Ільченко.

Вітаємо наших атлетів з гарними результатами та бажаємо нових перемог!

 

Пресцентр УДПУ