Студентка ІІ курсу факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Іванна Ненич посіла І місце на Всеукраїнських змаганнях з метань на призи бронзового призера Олімпійських ігор-1996 з метання молота Олександра Крикуна серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків.

Змагання проводились на стадіоні «Сокіл» в місті Умань та були календарним видом програми змагань на 2017 рік. Участь в змаганнях взяло майже 100 спортсменів з різних куточків України. Цікаво, що засновником змагань є випускник нашого університету Олександр Крикун, який  надав переможцям турніру кубки, а також започаткував грошові винагороди у розмірі 2000 гривень кожному, хто виконає норматив на чемпіонат світу в Лондон. Щоправда, призовий фонд так і залишився не розіграним.

Програма двох днів змагань включала: метання молота, диска та штовхання ядра. Наша Іванна Ненич перемогла у метанні молота серед дівчат з результатом 47.75.

Вітаємо Іванну з гідним виступом на Всеукраїнських змаганнях та бажаємо у майбутньому покращувати свої спортивні результати!

Пресцентр УДПУ