Випускник нашого університету Володимир Остапчук – ведучий Євробачення-2017. Ця звістка миттю облетіла музичну спільноту й особливо зацікавила земляків Володимира. Він народився і виріс в місті Умань. Багато хто знає його особисто. Одні розповідають про Володимира Остапчука як про старанного учня, інші як про доброго приятеля, друга, ведучого розважальних заходів у рідному місті.

Нам особливо приємно, адже саме в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини він здобув класичну філологічну вищу освіту. Тут же досконало вивчив іноземну мову, що стало вирішальним критерієм під час відбору ведучих на Євробачення - 2017.

Університет пишається своїм випускником та бажає йому подальших успіхів і нових професійних горизонтів.

Свою професійну успішність Володимир Остапчук пов’язує із УДПУ, про що він говорить у відео-зверненні до абітурієнтів.

Нині Володимир Остапчук – відомий теле- та радіоведучий. У 2004 – 2009 роках був ведучим уманського відділення «Русское радио Украина». З 2009 року Володимир спочатку працює на Першому автомобільному телеканалі, потім ведучий «Вечірнього шоу» на Просто Радіо, ранкового шоу «Хеппі ранок» на Хіт ФМ та шоу «Ранок з Україною» на каналі Україна. Голосом Володимира Остапчука розмовляють голлівудські зірки та мультиплікаційні герої. 

Його сторінка у фейсбук: https://www.facebook.com/vostapchuk

Із інтерв’ю про євробачення: http://1tv.com.ua/news/channel/88055

Пресцентр УДПУ