12-14 березня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Шоста Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2015".

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Компанія "Виставковий Світ".






Виставка була надзвичайно масштабною за кількістю національних вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів післядипломної педагогічної освіти, а також закордонних навчальних закладів та освітніх агенцій, наукових установ, підприємств, що презентували технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику. Загалом серед учасників виставки були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Свої освітні послуги абітурієнтам запропонували понад 75 провідних вищих навчальних закладів України, в тому числі й Уманський держаний педагогічний університет імені Павла Тичини.

За результатами конкурсу серед учасників виставки наш університет отримав золоту медаль у номінації «Інновації у розвитку міжнародної співпраці та презентація національної освіти у світовому та європейському освітньо-науковому просторі», диплом за творчу працю з підвищення якості національної освіти та сертифікат за якість наукових публікацій за підписом Міністра МОН Сергія Квіта та Президента НАПН України Василя Кременя.

Пресцентр УДПУ