Період карантину для «Молодіжного камерного хору» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (художній керівник та диригент – Оксана Прокулевич) позначився активним творчим життям. Колектив взяв дистанційно участь у декількох конкурсах та поповнив свою скарбницю творчих здобутків нагородами. Нещодавно став лауреатом І премії IV Міжнародного хорового фестивалю-конкурсу ODESSA CANTAT у категорії D1 – Камерні хори, який проходив з 29 по 31 травня в Одесі (дистанційно).

Переглянути конкурсне відео за посиланням.

Нагадаємо, що у квітні 2020 року – «Молодіжний камерний хор» взяв участь у дистанційному міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Самоцвіти – Країна безмежних можливостей» у Львові (також дистанційно), де зайняв І місце в номінації «Вокал. Хори» у віковій групі «Дорослі».

Переглянути конкурсне відео за посиланням.

Колектив висловлює щиру подяку за підтримку та сприяння завідувачу кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва – Василю Семенчуку, декану факультету мистецтв – Інні Терешко та голові профкому УДПУ імені ПавлаТичини – Валентину Хитруку.

Вітаємо колектив та керівника! Бажаємо творчого натхнення та подальших перемог !

Пресцентр УДПУ