Вже час настав зимі від сонечка тікати,

Тому спішить вона із нами попрощатись,

Веселе свято, для зими останнє –

Це Масляна, яку вона дарує на прощання!

Веселе, весняне і сонячне свято Масляної відбулося у студентському  гуртожитку та на факультеті професійної та технологічної освіти, організоване силами студентського самоврядування. Активними учасниками дійства стали студенти 17 групи спеціальності «Професійна освіта. Дизайн». Яскраві персонажі свята теща (Сергій Соболевський) та зять (Олександр Бачинський) звеселяли усіх жартами та влаштували потішний конкурс «Нагодуй ближнього».

Ведучі свята студент 19 групи спеціальності «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» Стас Матієк та студентка 28 групи спеціальності «Технологічна освіта» Інна Писарська у ході святкування декламували цікаві вірші та виголошували привітання, веселі ігри, розповідали про народні традиції та ритуали свята Масляної. Студенти 18 групи спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології» у особах розіграли дійства, які традиційно відбуваються упродовж тижня. Яскравим персонажем був Микола Артеменко, який звеселяв усіх байками.

Організатори свята на чолі із заступником студдекана Іриною Бабурнич влаштували веселі конкурси, в яких учасники мали можливість продемонструвати кмітливість, спритність та випробувати щастя.

Наприкінці свята всіх пригощали ласощами та солодкими, смачними, щедрими, запашними млинцями зі сметаною, які добросовісно зготували студенти 11 групи спеціальності «Технологічна освіта» та 18 група спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»

Пресцентр УДПУ