На факультеті іноземних мов відбулася зустріч викладачів секції німецької мови кафедри теорії та практики іноземних мов, студентів та викладачів різних факультетів з лектором німецької служби академічних обмінів (DAAD) Анею Ланге.

Програмою перебування було передбачено презентацію стипендій DAAD для студентів бакалаврату та магістратури, аспірантів, молодих викладачів та досвідчених науковців. Після презентації відбувся тренінг з укладання пакету документів для участі у програмах академічних обмінів та семінар з гендерних і соціокультурних реалій сучасної Німеччини. Викладач кафедри теорії та практики іноземних мов Наталія Ставчук розповіла про свій досвід участі у програмі DAAD у 2015 році.

Захід проходив за сприяння координатора міжнародного співробітництва університету Ольги Сушкевич та кафедри теорії та практики іноземних мов. Реалізації програми зустрічі передувало спілкування із проректором з наукової роботи та міжнародного співробітництва університету Владиленою Сокирською та деканом факультету іноземних мов Іриною Постоленко.

Сподіваємось, цьогоріч студенти та викладачі нашого університету скористаються можливостями запропонованих академічних програм.

Пресцентр УДПУ