На спортивному майданчику Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся міні-футбольний турнір на Кубок ректора УДПУ-2024. Участь у турнірі взяли три команди: збірна команда УДПУ, збірна І курсу та збірна викладачів.

На відкриття турніру завітали перший проректор Андрій Гедзик, проректор з гуманітарних питань Наталя Ревнюк, в.о.декана факультету фізичного виховання Сергій Ящук. За дорученням ректора університету, професора Олександра Безлюдного, Андрій Миколайович привітав учасників та побажав усім міцного здоров’я, сили волі й витримки, прагнення бути кращими не лише у спорті, а й у житті.

За регламентом команди зіграли кожна з кожною. Перша гра відбулась між збірною університету та збірною І-го курсу, де перемогу отримала збірна УДПУ, в другій грі збірна УДПУ обіграла викладачів, а в третій грі І курс виграв у викладачів.

В підсумку місця розподілились таким чином: перемогу у турнірі отримала збірна УДПУ, друге місце посіла команда І курсу, збірна викладачів – третє місце.

Кращим гравцем турніру став студент І курсу факультету фізичного виховання Євген Калюжний.

Всі команди отримали грамоти та медалі, а переможці ще й головний приз – Кубок ректора УДПУ.

Дякуємо всім командам і організаторам, вболівальникам, присутнім за чудову атмосферу, яка панувала на майданчику та всім, хто долучився до збору коштів на ЗСУ!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, працювати, навчатися, займатися спортом! Разом до Перемоги!

Пресцентр УДПУ