Нещодавно Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та Гуандунським університетом нафтохімічних технологій було організовано та проведено серію презентацій для студентів та викладачів. У заході взяли участь запрошені спікери та слухачі з України, Китаю, Польщі та Туреччини. Подія мала на меті поглибити знання про історію, культурну спадщину і сучасну культуру Китаю та України, тому учасники заходу обговорювали поширення культур за часів пандемії COVID-19.

З метою пошуку нових університетів-партнерів та розширення географії міжнародного співробітництва представники Уманського держаного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з проректором з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимиром Миколайком також долучилися до роботи круглого столу.

Обмеження, викликані через пандемію COVID-19, впливають на рівень міжнародної співпраці у всьому світі, тому захід був спрямований на активізацію міжкультурного діалогу між установами-партнерами, використовуючи засоби онлайн-комунікації. Подія дала можливість поділитися інформацією про університети, стан мистецтва у дослідницькій діяльності та ініціювати продуктивну співпрацю у майбутньому.

Пресцентр УДПУ