Науково-дослідною лабораторією «Екологія і освіта» 12 лютого проведено круглий стіл «Інтеграція технологій екологізації й енергозбереження», присвячений 21-й річниці від дня заснування лабораторії.


Незмінний завідувач лабораторією, доц. Гончаренко Г.Є.


Мета проведення семінару: обмін знаннями та досвідом між науковцями, співробітниками, аспірантами, пошукувачами, магістрантами, студентами проблемної групи «Ми і довкілля» природничо-географічного факультету в галузі охорони навколишнього природного середовища, визначення ефективних шляхів подальшого екологічного виховання молоді, розвитку технологій екологізації навколишнього середовища та енергозбереження в освітніх закладах, проведення природоохоронних акцій.


Доповідь декана факультету, доц. Якимчука Р.А. «Роль екологічної лабораторії в науковому та навчальному процесі факультету»



Доповідь проф. Совгіри С.В. Енергозбереження в освітніх закладах»



Доповідь доц. Лаврика О.Д. «Анторопогенізація ландшафтів долини річки Південний Буг»



Доповідь аспіранта Чеботарського В.А. «Антропогенні ландшафти Середнього Побужжя»


Під час заходу учасники мали можливість довідатися багато нового, поділитися професійним досвідом з колегами та просто поспілкуватися. Приємно було спостерігати зацікавлені дискусії, неформальне спілкування, єдність у пошуках істини.