В актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся святковий концерт лауреатів та володарів Гран-прі всеукраїнських та міжнародних конкурсів, магістрантів факультету мистецтв – інструментального тріо «Serbian Star» у складі Йована Дрманіча, Дарко Марковіча і Александара Джорджевіча. Художній керівник – доцент Владислав Гусак.

Репертуар колективу: музичні твори у стилях вар’єте, стилізації сербського фольклору, світова класика та багато іншого.

Талановиті випускники нашого закладу вищої освіти ведуть активну концертну та просвітницьку діяльність, неодноразово підкорювали слухачів в Україні, а також за кордоном. Хлопці завжди зачаровували публіку своєю харизмою та високопрофесійним володінням інструментом.

У концертній програмі взяли участь студенти спеціальності «Хореографія», доповнивши майстерне виконання музичних творів хореографічними па. Викладачі кафедри інструментального виконавства Ірина Бойко і доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Наталія Пиж’янова додали особливих фарб до окремих творів, супроводжуючи їх грою на фортепіано та чарівним вокалом.

Цьогоріч, хлопці залишають нас, оскільки успішно завершують навчання на факультеті мистецтв. Сподіваємося на подальші зустрічі та спільні творчі проекти! Дякуємо за чарівні миті насолоди музикою!

Пресцентр УДПУ