Редакції журналів "Практика управління закладом освіти" та "Практика управління дошкільним закладом" оголосили конкурс "Педагог - це звучить гордо" для студентів вищих педагогічних навчальних закладів та молодих педагогів закладів освіти.


Метою Конкурсу було виявлення та підтримка творчої молоді, яка прагне працювати у царині освіти, а також популяризація педагогічних здобутків молодих спеціалістів, які працюють у навчальних закладах. До участі в Конкурсі було подано заявку на двох студенток технолого-педагогічного факультету - Борову Ангеліну та Моргун Катерину. Ними була підготовлена розробка уроку з трудового навчання та методичне забезпечення до цього уроку з використанням інноваційних освітніх технологій. Наші студентки були визначені як автори найкращих методичних розробок, і були запрошені до участі в заключному етапі Конкурсу, який проводився 6 грудня 2011 р. на базі Вінницького Інституту післядипломної освіти.

Студенти нашого факультету Борова Ангеліна і Моргун Катерина були нагороджені дипломами "Лауреат І етапу конкурсу "Педагог - це звучить гордо" у номінації "Студент"" за творчість, активну життєву позицію, оригінальність і практичну спрямованість розробки, а їх керівник доцент кафедри комп'ютерних технологій та професійної освіти Кравченко Т. В. - подякою.