З 27 по 30серпня 2015 р. у Києві в Українському домі на Європейській площі (вул. Хрещатик, 2) триватиме щорічна книжкова виставка- ярмарок до Дня Знань.

Організатори виставки: Державне підприємство "Український Дім" за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Як стверджують організатори, книжкова виставка-ярмарок в Українському домі на Європейській площі – це передусім яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни. За час свого існування вона стала відомим, популярним заходом, як для спеціалістів даної галузі так і для книголюбів України. На ній завжди представлено останні новинки книжкового ринку, проводяться зустрічі та автограф-сесії з популярними авторами, діє розважальна программа для дітей.

На виставці буде працювати «Літературний салон», де відвідувачі зможуть першими дізнатися про новинки книговидання.

Під час проведення виставки-ярмаку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом.

У програмі фестивалю також передбачено творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання інтерактивний ігровий майданчик, та багато інших цікавих подій.

Робота виставки-ярмарки широко висвітлюється засобами масової інформації.

До участі у книжковій виставці запрошуються всі бажаючі!

Більш детальну інформацію можна отримати в ТОВ «ТДС-Експо»; Тел./факс (044) 455 7514

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. http://www.icc-kiev.gov.ua/ http://bookexpo.in.ua/

Пресцентр УДПУ