Що може бути прекрасніше за святкування Нового року? Напевно, кожен із нас, не залежно від віку, з нетерпінням очікує новорічних див, чи не так?! Багато подарунків, солодощів, яскраві гірлянди на ялинках, чудовий настрій та, безумовно, час переглядів новорічних, позитивних фільмів.

Новий 2018 рік вже стукає нам в двері, в соціальних мережах, на біл-бордах і вітринах магазинів, відчутно аромат зимово-ялинкового настрою, здається, що ось-ось і наступить загадкова, казкова, неймовірно весела пора – пора забав, радісного сміху дітлахів, котрі раз-по-раз ковзатимуться на санках, пора, коли попри усі незгоди в людей на душі стає тепло і затишно, коли святковий настрій і найзаповітніші бажання беруть «високий старт» на здійснення та втілення їх у життя.

Напередодні Нового року члени клубу «Бійці мистецтва» організували кіно-терапію «Вже рік старий за обрії пливе», яка передбачала не лише перегляд фільму «Дев’ять життів» режисера Баррі Зонненфельда, а й неочікуваний приємний сюрприз для всіх присутніх – новорічні, танцювальні конкурси та відкриття «космічного порталу» за допомогою чарівної шапки, одягнувши яку з космосу лунала пісня, яка й могла розповісти, що чекатиме кожного в новому прийдешньому році. Охочих заглянути в майбутнє було чимало!

По завершенню заходу керівник клубу Віталія Прокопчук висловила велику вдячність студентам факультету соціальної та психологічної освіти і заступнику декана з виховної робити Галині Бондаренко за активну участь у даному заході, а також привітала усіх з прийдешнім Новим роком, побажала, аби креатив, фантастичні ідеї, карколомні звершення завжди супроводжували усіх упродовж цілого року! Більше позитивної енергії, посмішок та реалізації найамбітніших проектів!

Пресцентр УДПУ