Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, факультет фізики, математики та інформатики понесли гірку втрату – після тривалої хвороби пішов із життя кандидат фізико-математичних наук, доцент Геннадій Анатолійович ХАЗІН (21.05.1972-01.09.2017).

Геннадій Хазін був продовжувачем педагогічної династії талановитих математиків, добре знаної у місті та регіоні. Обдарований юнак на відмінно закінчив школу, вступив до університету, по завершенню якого продовжив наукову кар’єру. 2003 року здобув науковий ступінь кандидата наук, захистивши дисертацію за спеціальністю «Фізико-математичні науки».

Геннадій Анатолійович Хазін був доцентом кафедри нашого університету. На його рахунку багато наукових праць, статей та досліджень. У період з 2011 по 2013 рік очолював фізико-математичний факультет. Він любив студентів, сприяв їх фаховому росту, даючи міцні та ґрунтовні знання. Лекції та практичні заняття Геннадія Хазіна були цікаві та пізнавальні.

Життєвий шлях Геннадія Анатолійовича Хазіна – це зразок людської гідності, добропорядності та толерантності. Всі, хто знав і працював поряд з Геннадієм Анатолійовичем, запам’ятають його як доброзичливого колегу, чудову людину, прекрасного друга.

Колектив УДПУ глибоко сумує з приводу смерті Геннадія Анатолійовича Хазіна та висловлює щирі співчуття його родині, рідним та близьким.

Він назавжди залишишся в наших серцях! Вічна йому пам'ять!

 

Пресцентр УДПУ