Студентська соціально-психологічна служба УДПУ разом з керівництвом обласного міжрегіонального Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умані (колишній Уманський дитячий притулок) влаштували феєричне дійство, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Разом з вихованцями притулку волонтери показали глядачам добру цікаву казку, наповнену яскравими персонажами та різними художніми номерами дітей: співи, танці, вірші. На святі були присутні почесні гості – гендиректор ПАТ "Уманьферммаш" А.В. Ліпкан, прокурор міста Умані Р.Б. Резнік, заступник керуючого Уманської філії "Приватбанку" В.В. Кащенко.






Пізніше, близько полудня, волонтери були задіяні у святково-розважальній програмі «Країна здоров’я», що відбувалась у центральному парку міста. Студенти, в образах казкових персонажів, виступали на імпровізованій сцені біля центрального фонтану, гралися і танцювали разом з дітьми, фотографувалися з усіма бажаючими і безкоштовно робили грим дітям! Посмішки, розмальовані щасливі обличчя і веселий галас дітвори був беззаперечним доказом того, що свято вдалось на славу!