Чи варто працювати у канікулярний період? Це питання досить популярне серед студентської молоді.

«Так, як на мене, працювати потрібно, — переконана студентка факультету початкової освіти УДПУ Віра Притуляк. — Робота під час канікул дисциплінує, вчить правильно планувати і оптимізувати час, а також допомагає навчитися швидко і правильно розставляти життєві пріоритети. Вона розширює кругозір та додає безцінного життєвого досвіду. Навіть коли працюєш на роботі, що не пов’язана з майбутньою спеціальністю, отримуєш вміння, які допоможуть після університету».

Для нашої студентки такою прекрасною можливістю самовдосконалення, набратись корисних знань і навичок стала робота в Bukovel Ski School. Молодий та цікавий колектив гірськолижної школи став справжньою дружною сім’єю, який постійно розвивається та поповнюється професійними кадрами, даючи можливість із задоволенням працювати в молодій команді на кращому гірськолижному курорті України та Східної Європи! У студентів є унікальна можливість відвідувати спортивні події та змагання, культурно-розважальні заходи, корпоративи і тренінги особистого та професійного зростання.

І взагалі робота адміністратором в Bukovel Ski School, серед мальовничих Карпатських гір в Буковелі та природно-кліматичні умови, інфраструктура курорту створюють унікальні можливості для розвитку. Але найголовніше — це те, що катання з інструкторами з сноубордингу спонукають просто закохуватись у мальовничі місця рідної України та залишити в серці спогади про ці надзвичайно складні, але не менш цікаві дні.

Віра Притуляк висловлює безмежну вдячність університету та факультету початкової освіти за таку можливість попрацювати у Буковельській гірськолижній школі, бо лише підтримка та допомога викладачів дозволила їй знайти таку «роботу-мрію». Студентка робить висновок: «Як не крути, після навчання нас все одно чекає робота. Тому варто якнайшвидше набиратися досвіду та практичних вмінь, аби мрія стала реальністю».

Пресцентр УДПУ