Від щирого серця вітаємо вас, молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій та надій, із Міжнародним днем студента!

17 листопада має особливе значення для студентів усього світу. Це свято об'єднує молодих людей усіх навчальних закладів, які прагнуть до вершин знань, суспільного самоутвердження і прогресивних змін.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною, соціально активною спільнотою, для якої немає нічого неможливого. Саме ви  – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі стане важливим чинником соціально-економічного розвитку країни та духовного зростання українського суспільства.

Досягаючи все нових і нових висот в освітній, науковій і громадській діяльності, кожен із вас творить історію Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і разом з тим історію нашої держави. Ваші знання, талант, свіжий погляд на оточуючий світ і молодеча енергія необхідні Україні, а ваш патріотизм, почуття громадянської і людської гідності є надійною запорукою її інтелектуального, культурного й економічного розквіту.

З нагоди свята зичимо усім студентам невичерпного творчого натхнення, наполегливості та успіхів у навчанні, вірних друзів і щасливої долі. Нехай у цей день ваші молоді серця наповняться святковим настроєм, а радість чудових студентських років залишиться з вами на все життя.

Ректорат

Профком

Студрада